missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Gevonden: een kind
04 augustus 2004, 15:28 uur
Wolvenkinderen, ze komen voor. Mowgli was er eentje, al was dat natuurlijk een verhaal.
In Siberië is een "echte" opgedoken: een zevenjarig jongetje dat al 6 jaar lang werd opgevoed door een hond.
De jongen werd, samen met de hond, aangetroffen bij een leegstaand huis. Men gaat ervan uit dat de jongen -die sterk ondervoed is- is verlaten door de ouders en overleefde doordat de hond eten met hem deelde. De agenten die de jongen vonden dachten dat hij ongeveer drie jaar was, maar na onderzoek in het ziekenhuis menen artsen dat hij toch zeker zeven jaar oud moet zijn.
De jongen zou hebben rondgelopen op handen en voeten en grommen en in eerste instantie dacht men dat hij speelde, maar na het huis nader beschouwd te hebben en de jongen beter te hebben bekeken (hij was vies en naakt), realiseerden de agenten dat er iets heel erg mis was. Ze probeerden de jongen weg te halen bij de hond, maar hij vocht hard terug, gromde en probeerde hen te bijten.
De jongen, die de naam Andrei heeft gekregen, kent geen spraak en ruikt aan zijn eten voordat hij eraan begint. Pogingen om de jongen met bestek te laten eten, liepen op niets uit.
De politie is nu op zoek naar de ouders, die kunnen rekenen op aanklachten als mishandeling, verwaarlozing en poging tot moord. [Bron: Ananova]
[0]