missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Strand
04 augustus 2004, 09:52 uur
Vage plannen om de eerste vrijdag van augustus vrij te houden voor een dagje strand, zullen ondertussen moeten worden vastgelegd... of uitgesteld. Een paar weken geleden zei T. ineens dat hij wel het strand wel eens wilde zien. Natuurlijk moest dat geregeld worden. Dat hij als peuter al menig strandzandkasteel had gebouwd, daar kon hij zich natuurlijk helemaal niets van herinneren. Dus maakten Oma J. en ondergetekende een 'om verder af te spreken'-plan.
Het KNMI is wat voorzichtig omtrent de voorspelling voor vrijdag: evenveel kans op zon als op regen. Bij Weeroline is nog veel dramatischer: 's morgens bewolking, 's middag onweer... En dan is er nog de Weerkamer: die de regen meer kans geeft dan de zon maar gelijk aangeeft dat het om niet meer dan 1mm regen gaat.

Nu hoeft het van mij niet te branden van de zon, bewolking is prima; het is toch warm genoeg. Als 't kind maar kan spelen en met regen op een strand is domweg niet leuk!
Ik ga m'n schoonmoeder maar es bellen...
[3]
Frozen [www]
Ik weet het niet hoor met die weermannen. Ze zitten er net zo vaak naast dan dat ze het goed hebben
04 augustus 2004, 10.30 uur
Jöran [e-mail] [www]
Enig idee welk stand je wil gaan bezoeken? Ik woon vlak bij een ingang van een strand dus als je nog iets zoekt mail me dan.
04 augustus 2004, 11.28 uur
missgien [www]
We zaten te denken aan Zandvoort omdat daar de trein zo'n beetje op het strand komt :-)
Maar als jij een ander voorstel hebt, hoor ik het graag!
04 augustus 2004, 12.14 uur