missgien.log
sinds 2001

[vorige] - [weblog] - [volgende]

 
zondag
01 augustus 2004
Zomerse zondag
17:30 uur


Vandaag is het weer feest in Bottendaal. Vier kroegen (Maxim, Kluizenaar, de Kroeg en Hooglandt) geven een feestje genaamd: Bottendaal Alive.
In tegenstelling tot andere jaren wordt het feest niet op het 'plein' tussen de Kluizenaar en de Maxim gehouden, maar in het Thieme-park. Het park dat, zoals de naam reeds doet vermoeden, is gecreŽerd op het terrein van de voormalige Drukkerij Thieme. Andere jaren werd Bottendaal Alive georganiseerd door alleen de Maxim of die deed het samen met de Kluizenaar. Dit jaar zijn er dus nog twee Bottendaalse kroegen die mee doen. Naast muziek, drank en lekkere hapjes, is er straattoneel en speelgoed voor kinderen: ze hebben overal aangedacht en het weer werkt goed mee.
Bottendaal Alive is echter vooral leuk omdat je er altijd oude bekenden tegenkomt die je soms jarenlang niet hebt gezien of gesproken. Vandaag trof ik M. Ik heb haar leren kennen in een cafť: zij stond er achter de bar en ik maakte deel uit van de poetsploeg. Later vormden we samen met nog twee andere meiden een videoclubje: elke week keken we dan een hele avond films met elkaar en deden we ons tegoed aan de nodige hoeveelheden drank en de nodige versnaperingen. M. en ik haalden herinneringen op, en later kwam ik nog een tweetal uit die tijd tegen. Het werd echter tijd om naar huis te gaan: T. werd duidelijk moe en zit nu heerlijk in bad. Straks warm ik het restje chinees van gisteren op en voorbij issie alweer, onze zonnige zondag. 
missgien.log