missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Fijne vakantie...?
31 juli 2004, 10:23 uur
Zwarte Zaterdag al vroeg begonnen
De aangekondigde Zwarte Zaterdag op de Europese snelwegen is al vroeg begonnen. In Frankrijk stond omstreeks 07.00 uur al ongeveer 200 kilometer file, vooral op de routes naar de zon. In Oostenrijk stond op dat moment voor de Tauerntunnel (Salzburg-Villach) 20 kilometer file en was de wachttijd al opgelopen tot vijf uur. In Oostenrijk stond op dat moment voor de Tauerntunnel (Salzburg-Villach) 20 kilometer file en was de wachttijd al opgelopen tot vijf uur.
Miljoenen Fransen gaan dit weekeinde op weg naar hun vakantieadres. Traditioneel leidt dit tot honderden kilometers file en vele ongelukken. Op de A6 en A7 tussen Mācon en Montelimar stond zaterdagochtend bijvoorbeeld in totaal al 60 kilometer file, aldus de ANWB.
In Duitsland stonden de auto's in de richting Salzburg al over 30 kilometer achter elkaar. De file voor de St. Gotthardtunnel in Zwitserland was zaterdagmorgen nog relatief kort: 5 kilometer. [Bron: nu.nl]


Lijkt me eerlijk gezegd niets: uren bakken in een stuk blik tussen allemaal andere blikjes. Ben blij dat ik over twee weken gewoon lekker relaxed met de trein kan gaan. Maar voor D&M en alle anderen die vandaag aar het zuiden vertrekken (of vertrokken zijn): heel veel sterkte!
[3]
Branwen [www]
Ik snap dat ook nooit zo goed. Kom je op deze manier niet super gestressd op je vakantieadres aan? (wij gaan pas over 3 weken, dan zal de ergste drukte wel over zijn denk ik).
31 juli 2004, 11.55 uur
Gooly
Dat geeft een hele andere betekenis aan de uitdrukking: helemaal gaar zijn.
Waar gaat de reis over twee weken naar toe? (ikke nieuwsgierig? Welnee)
31 juli 2004, 17.46 uur
31 juli 2004, 21.58 uur