missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Laatste woorden
27 juli 2004, 17:45 uur
Drie vrouwen gaan op een avond naar Mexico om te vieren dat ze zijn afgestudeerd. Ze worden vreselijk dronken en worden wakker in een cel. Daar krijgen ze te horen dat ze diezelfde morgen nog op de elektrische stoel komen, maar geen van hen kan zich herinneren wat ze nu eigenlijk hebben gedaan.

De eerste, een roodharige, wordt vastgebonden in de stoel en krijgt de kans om nog een paar laatste woorden te zeggen. Ze zegt: "Ik ben net afgestudeerd in de theologie en ik geloof in dat God's kracht zal voorkomen dat ik onschuldig wordt gedood". De hendel wordt overgehaald en ... er gebeurt niets! De Mexicanen weten niet hoe snel ze haar los moeten maken, verontschuldigen zich bij haar en laten haar gaan.

De tweede, een brunette, wordt vastgebonden in de stoel en krijgt de kans om nog een paar laatste woorden te zeggen. Zij zegt: "Ik ben net afgestuurd in de Rechten en ik geloof dat gerechtigheid mij zal vrijpleiten". De hendel wordt overgehaald en weer gebeurd er niets. De Mexicanen maken haar los, verontschuldigen zich en laten haar gaan.

De laatste, een blondine, wordt vastgeboden en krijgt eveneens de kans om nog een paar laatste woorden te zeggen en ze zegt: "Ik ben net afgestudeerd als Elektrotechnisch ingenieur en ik vertel je dat er niemand zal worden geëlektrokuteerd tenzij je deze stekker ergens insteekt!"
[5]
Theo [e-mail] [www]
Laat me eens raden.. Missgien is niet blond?
27 juli 2004, 18.05 uur
missgien [www]
Nope: missgien is een rode brunette, of een bruine rooie, 't Is maar hoe je 't bekijkt ;-)
27 juli 2004, 18.14 uur
Cynthia [e-mail] [www]
...Grijns...
27 juli 2004, 18.36 uur
Frozen [www]
hehehehe grappig ;)
27 juli 2004, 21.47 uur
Downer [www]
Hij is goed ja ;)
27 juli 2004, 22.33 uur