weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Waken
20 juli 2004, 11:40 uur
Ik kon niet in slaap komen, gisteravond. Zo rond 12 uur ging ik slapen - althans dat was de bedoeling - maar een uur later lag ik nog naar het plafond te staren. Waardoor het kwam? Ik weet het niet: Lief lag nog niet naast me (dat wil wel eens schelen), mijn hoofd zal vol met van alles wat ik heb geregeld gisteren, misschien gaat er iets spannends gebeuren en dat kreeg ik ook niet uit mijn hoofd. Kortom: hoe ik ook probeerde om het grote zwarte gat voor me te zien, telkens wandelde er weer iets anders door het beeld.
Om 1 uur gaf ik het op en ging een etage lager: Lief zat daar nog iets te fröbelen. Even achter de computer, een beetje pielen en logs lezen en een uurtje later gingen Lief en ik gezamenlijk weer naar de zolder.
Nog steeds kon ik de slaap niet vatten. Lief had er geen problemen mee, die lag binnen de kortste keren haardhout te zagen. Toen zag ik mijn klok 3 uur worden. "De eerste wandelaars gaan zo van start", dacht ik nog en toen ineens zag ik in het grote zwarte gat waar ik al die tijd naar op zoek was... en viel er in. Eindelijk slapen!
[0]