missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Wildwaterbaan
12 juli 2004, 18:37 uur
Later dan gepland kwam de bus bij de school aan, na het schoolreisje. De kinderen liepen in een heerlijke wanorde van de uitstaphalte naar de plek waar de ouders stonden te wachten. Mijn mannetje zag ik in eerste instantie niet. Toen zag ik zijn rugzak, maar die zat op de rug van een kind in een lichtblauw trainingspak, en die had T. niet aan vanmorgen, wat zeg ik? T. heeft helemaal geen trainingspak! Maar 't was 'em wel! "De hele dag heeft hij in de waterbaan gezeten", zei één van de begeleiders, en "hij heeft zich heel goed gedragen: mega-topper!". Gelukkig mocht hij kleren van R. lenen, die had een setje schone kleren meegekregen (slim, moet ik volgend jaar ook aan denken!). 't Stond hem goed dat trainingspak, dat moet ik toegeven. Zijn eigen kleren zaten in zijn rugzak: doorweekt! Hij had zijn schoenen uitgedaan en de geleende sokken kon je uitknijpen. Toch maar weer aan die schoenen, want we moesten een stukje lopen naar de bus.
Thuis snel de geleende spullen uit en in de wasmachine. T. zelf ging direct in bad: een ziek kind zo vlak voor de vakantie is tenslotte ook niets. Ondertussen gaat Lief pappakoeken te bakken en haal ik m'n mannetje zo uit bad. Lekkere warme pyjama aan, eten en dan onder de wol!
En de verhalen... die komen morgen wel.
[1]
Chantal [www]
Klinkt toch heerlijk huiselijk hè, zo'n familieanekdote. Dan mis ik het wel eens dat ik geen kleine koter heb die dit allemaal meemaakt. maar ja, je krijgt helaas niet alles in het leven wat je graag wilt. Ik ben benieuwd naar de verhalen van het schoolreisje.
13 juli 2004, 10.27 uur