missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Lieve B.
28 juni 2004, 10:08 uur
Het stukje dat hier stond, had ik weggehaald. Ik twijfelde tijdens het schrijven al of ik het moest plaatsen, en nadat ik het had geplaatst bleef die twijfel aanwezig. Dus heb ik het weggehaald.
Tot ik een mailtje kreeg van een medelogger, die het had gelezen. Zijn woorden brachten opnieuw twijfel. Dus neem ik een tussenweg. Je kunt het lezen als je wilt, je moet er wel even voor klikken: Lieve B.

Toen ik je donderdag zag, wist ik dat je nog steeds kapot bent van er vier maanden geleden is gebeurd. Het liefste had ik je heel stevig vastgehouden en je weggehaald uit dat vreselijk grote huis dat zo vol is van herinnering. Weg uit W. en mee terug naar N.
Je zag er zo oud uit, vorige week. Jij, die altijd jong leek te blijven, bent ineens oud geworden. Het feit dat het afgelopen week je trouwdag was, hielp natuurlijk ook niet mee. Ik begrijp dat je moeilijke tijden door maakt, maar doe dit nooit, nooit meer: pillen zijn de oplossing niet!
Denk aan je kinderen! Denk aan al die mensen die vreselijk veel om je geven! Denk aan degene die je de volgende keer vindt, en dan misschien niet op tijd is!
Denk eraan wat je hen aandoet! Je zoon. Je dochter.
Woede en verdriet vechten om de voorgrond. Ik moest gisteravond verschrikkelijk huilen, zoals degene die je vond dat ook heeft gedaan, al zal ze dat nooit uit zichzelf aan jou vertellen. Machteloosheid, verdriet maar ook woede, dat was wat ik voelde. Die vent is het niet waard dat je je leven weggooit!

Hoor je?
[0]