missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Top!!!
24 juni 2004, 08:57 uur
Gisteren was hij Superdesupertopper op school (feest!!) en dat moest natuurlijk gevierd worden. In de stad stapten we uit de bus en ik liep direct op de speelgoedwinkel af. T.'s ogen leken wel twee keer zo groot te worden toen ik hem vertelde dat hij een doos Lego mocht uitzoeken omdat hij het zo goed gedaan had vandaag. En eentje (of twee kleintjes) om mee te nemen naar opa en oma, waar hij vanmiddag gaat logeren. Hij koos twee kleine 'bionicles', waar hij gistermiddag de hele middag zoet mee is geweest en een doos van het nieuwe Alpha Team uit. De laatste doos gaat straks in zijn koffer om mee te nemen.
Maar dat was nog niet al: ook nog even naar de Grote M (de echte naam krijg ik echt niet uit mijn strot) waar hij heerlijk zijn Happy Meal heeft zitten oppeuzelen. Hij was zichtbaar trots op zijn prestatie van die ochtend in het zwembad. Meestal heeft hij een groot probleem bij het afdrogen en aankleden, dat gaat nl. niet zo vlot bij hem. Maar nu heeft hij de truuk te pakken: "Ik moet gewoon zorgen dat ik als eerste het water uit ben, en niet als laatste!". Dit opmerkelijke inzicht heeft er dus toe geleid dat hij gisteren een top(per)prestatie heeft geleverd. En ik vond dat dat wel even goed mocht worden gevierd!
Uiteraard heeft een tikkie schuldgevoel dat ik hem 'parkeer' bij opa en oma zodat Lief en ik morgen samen naar Londen kunnen, er ook iets mee te maken... ;-)
[2]
E-vonne [www]
*offtopic* Ben jij heks?
Ik had er een vraagje over op mijn site en Frozen zei dat jij dat misschien wel wist ...
24 juni 2004, 17.02 uur
missgien [www]
Jep. mail me anders ff prive gien at missgien.net
24 juni 2004, 18.00 uur