missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Woede
21 juni 2004, 20:03 uur
Ik zit hier met de tranen in de ogen van woede en machteloosheid. Zojuist naar het journaal gekeken en gehoord dat 97,5% van de FNV-aanhang tegen het voorstel van de regering heeft gestemd. Tegenstemmen 'mocht' niet van De Geus. De regering had al aangekondigd dat indien het voorstel zou worden weggestemd, alle toezeggingen die gedaan waren tijdens de onderhandelingen weer van tafel zouden worden geveegd. En dat gebeurt nu dus. Domweg mensen in de kou laten staan, domweg mensen afschrijven.
Ik zit hier met de tranen in de ogen voor al die mensen die jarenlang gewerkt hebben, hun premies braaf hebben afgedragen en nu nul op hun request krijgen. Ik ben boos voor al die mensen die ziek zijn geworden onder de enorme werkdruk van de laatste en die nu een lege portemonnee vinden. Ik ben machteloos en daar wordt ik nog veel bozer van.

Balkenende c.s. hebben het voor elkaar: werknemers hebben niets meer in te brengen. Het is weer net als vijftig jaar geleden. Nu alleen de spruitjes nog!
[6]
Jöran [www]
Er zijn blijkbaar weinig mensen die het wat kan schelen want ik hoor er niemand over.
Ben 't helemaal met je eens.
21 juni 2004, 20.22 uur
Frozen [www]
Helemaal mee eens, alhoewel ik toch dacht dat het een dreigement was van de geus.

Enne met die pruitjes weet ik wel raad, als jij zorgt dat JP gebukt gaat staan schuif ik persoonlijk die spruiten waar de zon niet schijnt
21 juni 2004, 21.31 uur
Renesmurf [www]
Dit nieuws heb ik ff gemist, dit is zeer ernstig. Treurig. JP krijgt zijn zin, werken moeten we, bleh!
21 juni 2004, 21.36 uur
Gooly
/me pakt zijn parasol en trekt zijn zwembroek aan, want het gaat een hele hete zomer worden.
21 juni 2004, 22.23 uur
grt [e-mail]
Vroeger kon ik ze niet wegkrijgen, maar nu vind ik spruitjes erg lekker...sommige dingen veranderen toch, ook al denk je van niet...
22 juni 2004, 10.53 uur
missgien [www]
Maar die geur, grt, die geur!!
22 juni 2004, 14.17 uur