missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


In Zwolle zijn ze zot geworden
21 juni 2004, 09:41 uur
Heb je fijn je straat aangekleed voor het Oranjefeest, eh, het EK Voetbal, komt er doodleuk wee mannen bij je aanbellen die vragen of die slingers met oranje vlaggetjes van jou zijn. Vervolgens legitimeren ze zich als medewerkers van de milieupolitie en sommeren ze je die vlaggetjes nog diezelfde dag te verwijderen!
Dat overkwam de bewoners van een woning in Zwolle-Zuid. Aan de achterzijde hadden ze langs de verkeersluwe IJsselcentraleweg tussen twee bomen twee slingers en een oranje zeil bevestigd. En vooral daarop had de politie het voorzien. En waarom? Omdat een buurtbewoner had geklaagd want deze mensen hadden geen vergunning aangevraagd en de klager wel en die vond dat 'niet eerlijk'. [Bron: De Stentor]

Wat een lamlullen daar in Zwolle, zeg. Kijk, als ik hier naar buiten kijk, is het ook allemaal oranje. Voor mij hoeft dat ook niet, maar die mensen hebben er lol van en het is maar een paar weken. Daar ga je toch de milieupolitie niet voor bellen? Dat is toch werkelijk van de zotte! Tsk, ik heb er geen woorden voor!
[1]
Jöran [www]
Kunnen die mensen geen boeven gaan vangen of zo! Oh nee mileupikkies he die doen dat niet :-(
21 juni 2004, 10.24 uur