missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Bush en de Titanen
14 juni 2004, 14:45 uur
Hij dacht dat ze achter hem stonden, hij dacht dat hij alles kon en mocht, hij dacht dat hij wel goed zat.... Nou, dat kan hij wel vergeten:
Diplomaten en oud-militairen beginnen offensief tegen Bush Zesentwintig voormalige Amerikaanse topdiplomaten en -militairen beginnen deze week een offensief tegen de Amerikaanse president George Bush. Zo hopen ze te kunnen voorkomen dat Bush, die volgens hen met zijn beleid de nationale veiligheid op het spel zet, in november wordt herkozen.
Onder de diplomaten zijn twintig voormalige ambassadeurs in onder meer IsraŽl, Groot-BrittanniŽ en Rusland, benoemd door zowel Democratische als Republikeinse presidenten. [...] Het kamp van Bush wil pas woensdag reageren op de ongebruikelijke actie. Normaal gesproken onthouden militairen en diplomaten zich van politieke uitlatingen, zeker in een verkiezingsjaar.


Ja, denk daar maar eens even goed over na, Sjors! Zouden ze misschien toch niet gelijk hebben??

link: artikel Nieuws.nl
[2]
Sjors [www]
no no, my good friend Jan-Peter Baaaalkenende told me that critisism is in fashion now adays. We, the President, do not have to respond to that or take it seriously. God has chosen me to be his faithfull patriot in this War on Terrorism.
14 juni 2004, 17.45 uur
missgien [www]
:-))
14 juni 2004, 18.44 uur