missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Intro!
04 juni 2004, 12:22 uur
Aanstaande zondag swingt de Nijmeegse binnenstad weer: activiteiten op de Waalkade (optredens van Boston Teaparty, Treble en Wipneus & Pim), het Kelfkensbosch wordt weer omgebouwd tot een heus skateparadijs en op Plein 1944 kunnen de kleinere kinderen hun lol weer op. Muziek, kunst en cultuur in de ruimste zin van het woord vind je in alle hoeken van de binnenstad: Van dixieland tot free jazz, van dweilorkest tot levenslied. Een introductie in de diversiteit aan Nijmeegse gezelschappen maar ook nationale, zelfs internationale gezelschappen ontbreken niet. Meer dan 3000 muzikanten nemen deel aan INTRO! en alle optredens zijn helemaal gratis!
Maar dat is nog niet alles: alle torens in Nijmegen geopend zijn. Alle torens in de binnenstad zijn gratis toegankelijk voor het publiek; er is een uitgebreide markt; het is koopzondag en het straatmuziekfestival vind ook plaats op 6 juni.
Wij hoeven ons hier zondag niet te vervelen!

[link: Intro! Nijmegen]
[link: Foto's van Intro! 2003]
[3]
Downer [www]
Morgen swingt nijmegen ook toch? Dynamo!
04 juni 2004, 12.43 uur
missgien [www]
Je hebt helemaal gelijk, Downer. En de 20e doen we het nog eens dunnetjes over met Goffert Blues! Maar daarover later meer :)
04 juni 2004, 12.49 uur
Michael [www]
Nu hoop ik dat het weer een beetje meezit en dan is zowaar mijn zondag ook gevuld!
04 juni 2004, 12.58 uur