missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Rowling krijgt spatjes
02 juni 2004, 10:04 uur
Het Nederlandse domein jkroling.nl moet worden overgedragen aan de schrijfster van de Harry Potter-serie, althans, dat vindt Rowling zelf. Zij vindt dat ze recht heeft op het internetadres. Gelukkig voor Rowling is de huidige eigenaar vrij makkelijk: "Doe mij maar een stapel boeken met handtekening en de vergoeding van de gemaakte kosten en dan is het wel goed".
Toch krommen mijn tenen als ik zoiets lees. Zo is er een domein gien.nl dat wel is geregistreerd, maar waarmee al twee jaar lang niets wordt gedaan. Ik vind dat ik (en ik alleen!!) recht heb op dat domein.
Maar denk je dat het aan mij wordt overgedragen?
Mooi niet!
[5]
Nouk [e-mail] [www]
Tsja...
ze doet het beter dan jij, misschien door haar bekendheid??
Maar ehh... schrijf ook een paar boeken, zet je handtekening er onder en neem contact op met gien.nl! Wie weet...
02 juni 2004, 11.00 uur
Sas [www]
Ik ben ooit eens achter saskia.nl aangegaan. Domein was geclaimt en kon je kopen. Het bedrag was belachelijk hoog. Verder werd en niets met het domein gedaan. Net weer ff gekeken en onderstussen staat er een of andere wazige portal :( Ach ja, je kunt niet alles hebben in het leven ;)
02 juni 2004, 13.02 uur
Frozen [www]
Goed de vervaldatum in de gaten houden en dan snel reggen ;)
02 juni 2004, 14.35 uur
majriM [www]
www.mirjam.nl is ook al weg, al is er op 't adres niets te zien. Ben trouwens wel benieuwd naar de vervaldatum van Frozen, die zie ik zo niet staan in de whois.
02 juni 2004, 18.27 uur
Frozen [www]
Ik hoef ook geen Frozen hehe ;)
02 juni 2004, 20.44 uur