weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Belachelijk
24 mei 2004, 15:47 uur
Adverteerders hebben in het eerste kwartaal van dit jaar 16 miljoen euro gespendeerd aan reclame op Nederlandse internetsites. Dat is een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode in 2003., aldus Nu.nl.

Schandalig vind ik het dat zulke bedragen maar gewoon over de balk worden gegooid.
Wie trekt zich ook maar iets aan van reclame op een website? Klikt niet iedereen gelijk de pop-ups weg, of -beter nog- gebruikt een pop-up killer? Het is al erg genoeg dat je met geen tv meer kunt kijken met goed fatsoen (kwartiertje film, 5 minuten reclame - afgelopen zaterdag gemeten tijden West Wing!!), maar nu wordt er ook nog miljoenen euro op internet verspild.
Ik weet nog wel een paar goeie doelen die heel erg blij zouden zijn met dat geld, bijvoorbeeld.
[5]
Renesmurf [www]
Zij denken dat ze daar beter van worden.
24 mei 2004, 22.16 uur
Renesmurf [www]
Zij denken dat ze daar beter van worden.
24 mei 2004, 22.17 uur
Frozen [www]
Ze zijn gek, zeker met die tv RTL4 spant de kroon. Met Baantjer was helemaal vaag. Begint het zie je altijd een lijk, en dan de tune en dan reklame. Is het nog niet eens 1 minuut bezig.
25 mei 2004, 05.46 uur
Gooly
Ik gebruik een popupkiller annex ad-blocker. Maar dat schijn je tegenwoordig niet meer overal zomaar te kunnen vermelden. Ik ben al asociaal genoemd en van diefstal beschuldigd. Die websites zijn toch gratis en die adverteerders maken dat mogelijk en daarom mag ik hun rommel niet tegenhouden.
Jaja, zo ken ik er nog wel een paar. Binnenkort wordt de beroemde NEE-NEE brievenbus sticker zeker ook verboden?
25 mei 2004, 06.23 uur
missgien
"k ben al asociaal genoemd en van diefstal beschuldigd."
Het lijkt de omgekeerde wereld wel! Wie is hier nu asociaal en aan het dieven??
Misschien komt het doordat ik het reclame-vrije/commercie-vrije internet nog heb meegemaakt, lang, lang geleden. Maar ik vind dat het er gewoon niet hoort. Internet moet vrij zijn, volledig vrij! Website waarbij je bijv. cookies aan moet zetten om er ook maar iets te kunnen zien, die vermijd ik al het even kan. Ik wil nl. zelf bepalen van welke website ik cookies accepteer.
Internet reclame-vrij: zou dat niet heerlijk zijn? Mensen die beweren dat dat niet kan, zullen een poosje terug moeten in de tijd dat het internet nog niet was ontdekt door de reclamebonzen: alles vrij te kopieren en te verkrijgen, niks geen gedoe met betalen. Dat hoorde niet op internet... helaas heeft dat niet lang mogen duren.
25 mei 2004, 09.41 uur