missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Van die dingen
10 mei 2004, 10:33 uur
Ieder heeft wel van die dingen die zhij moet doen en waar zhij een vreselijke hekel aan heeft. Zo moet ik regelmatig naar de trombosedienst. Het is voor mijn eigen "bestwil", maar naar mate de tijd verstrijkt krijg ik er een steeds groter hekel aan. Reeds 6 jaren hobbel ik zo gemiddeld 1 keer in de twee weken naar een prikpost, alwaar ik wordt ontdaan van een buisje bloed. Het stelt niets voor, maar iedere keer weer ga ik met grotere tegenzin.
Het lijkt zo zonde van je tijd: je bent nl. al gauw drie kwartier à een uur kwijt aan het hele gedoe en hoe vaak het niet voorkomt dat je onderweg een plensbui op je kop krijgt! Grmbl.
Ja, met de bus kan ook, maar die stopt op zo'n 7 minuten lopen van de prikpost: probeer dan maar eens droog van A naar B te komen.
Nee, er moet verandering in komen. Nu was met jaren geleden in het AMC bezig met een systeem waarbij je jezelf kunt prikken. Elke dag, zodat je precies weet hoeveel medicijnen je in moet nemen om je bloed op je juiste dikte te houden. Dàt lijkt mij nu wel wat. Ik zal die prikmiep straks eens even vragen hoe dat nu zit.
En nu moet ik rennen, want over een halfuur sluiten ze de tent...!
[3]
Frozen [www]
Zeker vervelend ook al stelt zo'n buisje bloed geven niets voor. Maar als je dat zo een keer in de 2 weken moet doen is inderdaad erg vervelend. Ben benieuwd wat ze antwoorden op je vraag
10 mei 2004, 11.27 uur
JoG [www]
Zo'n zelfzorgsysteem bestaat volgens mij al een tijdje. Het heet 'HeartsPoint' en is getest in de kenniswijk te Eindhoven -> http://www.heartspoint.nl/ Misschien heb je daar wat aan!? Groetjes, Joost
11 mei 2004, 12.42 uur
Gien
Ik heb een aanmeldingsformulier meegekregen: die staat klaar om naar de brievenbus te worden gebracht.
11 mei 2004, 07.40 uur