missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Weinig verrassend
29 april 2004, 09:32 uur
Nederland:
Balkenende en kabinet scoren slecht in peiling
Premier Balkenende en het kabinet hebben het bij een meerderheid van het Nederlandse volk verbruid. Dat blijkt uit een representatieve enquête die in opdracht van de Geassocieerde Pers Diensten (GPD) is uitgevoerd door het onderzoeksbureau Motivaction. Het merendeel van de ondervraagden tussen 18 en 65 jaar vindt de premier geen sterke leider, niet inspirerend en niet bevlogen. Van het kabinetsbeleid wordt weinig heil verwacht. Als ook 65-plussers bij het onderzoek zouden zijn betrokken, was de score zowel voor Balkenende als het kabinet hooguit 3 procent gunstiger uitgevallen, aldus de onderzoekers.
(Vooral die laatste zin is opmerkelijk. Een grote groep CDA-stemmers komt toch uit die categorie, lijkt me. Ook in mijn eigen omgeving merk ik dat Balkenende c.s. het niet goed doet voor de ouderen: degenen die op hem hebben gestemd hebben verklaard dat nooit meer te zullen doen. )

Verenigde Staten
Kerry loopt verder uit op Bush
[...]Nog nooit waren de cijfers zo laag voor Bush. Van de ondervraagden vindt 46 procent dat hij het goed doet als president, 41 procent staat achter zijn politiek inzake Irak en 40 procent keurt zijn aanpak van het buitenlands beleid goed.[...]

Het lijkt me duidelijk: deze leiders horen domweg niet op de plek waar ze horen: opzouten, dusch!!
[2]
swanz
opzouten met die hap
29 april 2004, 10.18 uur
Frozen [www]
inderdaad opzouten. Maarre Gien je bedoelt zeker "deze leiders zitten domweg niet op de plek waar ze horen"
29 april 2004, 12.36 uur