weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Waarom ook niet?
18 april 2004, 15:13 uur
En toen ontdekte Lief vanmorgen dat zijn fiets vannacht is gejat: hij stond stevig op slot en vlak voor de deur in de tuin... maar dat gaf kennelijk niets voor de dief: hij is weg!
Nu was dit niet zo'n fraaie nieuwe fiets als die van mij, maar het is wel onhandig! Los van het feit dat we nu op zoek moeten naar vervanging (die van Lief was niet verzekerd, want al een jaar of 6 oud) moeten we kijken hoe hij nu T. naar school gaat brengen.
Misschien is dit een optie...

Ik weet niet wat het is met die fietsendieven in Nijmegen, maar ik vind eigenlijk dat ze ons zo onderhand wel eens met rust mogen laten!!!
[5]
Frozen [www]
Jeetje het zit jullie niet mee he met die fietsen. Ik zou overwegen ze snach'ts onder stroom te zetten zodat je s'morgens de dief ziet liggen naast de fiets ;)
18 april 2004, 20.10 uur
Vryage [www]
Sterkte met het rouwproces. Heb het mijne bijna afgerond en weer klaar om een nieuwe aan te schaffen.
18 april 2004, 20.35 uur
Gien
@Vryage: ach, het begint te wennen... :(
18 april 2004, 21.13 uur
Bas
De dieven denken wellicht wel, das handig. Steeds weer nieuwe fietsen hier.

Maar leef met jullie mee. Ze moeten gewoon met de poten van de fietsen afblijven (220V is misschien wel een goed idee). Zonder fiets is het knap lastig. Merk het nu ook. Bij mij hebben ze het voorwiel kapot getrapt. Moet nu dus even lopen tot ik een nieuw voorwiel heb.
19 april 2004, 13.41 uur
Gien
Nou, Bas. Dat kan dus niet, want de mijne staat uit het zicht, binnen. En bovendien zijn die van mij niet thuis maar bij het station gejat...
19 april 2004, 14.05 uur