missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Gaaaap
14 april 2004, 11:03 uur
Ca vier uur vannacht staat er een klein jongetje met een grote beer naast me: "Ik kan niet slapen, mag ik bij jou?" Natuurlijk mag dat... Helaas was het mannetje nogal draaierig, stak Beer zijn grote poot in mijn ogen, draaide Lief zich ook nog om, om mij in een liefdevolle omhelzing vast te nemen. Erg lief allemaal, maar slapen.... ho maar!
Rond 6 uur had ik het gehad en stuurde ik het mannetje-met-beer terug naar zijn kamer: "als je toch niet gaat slapen, doe het dan maar daar!"
Het volgende uur hing ik tussen waken en slapen, maar ik moet toch voor 7 uur in slaap zijn gevallen, want Lief's wekker heb ik niet gehoord. Zo rond half 9 schrik ik wakker van de buurtkinderen die naar school (aan de overkant) gaan.
Ik ben geradbraakt... dus of u mij wilt vergeven als ik verder weinig zinnigs weet te melden...
[1]
Gooly
Mijn ervaring was iets soortgelijks. Tijdens mijn logeer partijtje bij mijn goede vriend de foto meneer stond er bij nacht & ontij een 2 jarig ventje met een tut in zijn mond naast mijn bed met de mededeling: "Ou ape" (Jou slapen)
Tuurlijk ventje, kom maar. Maar ome Gooly is niet gewend aan kinderen in zijn bed, en zo kon het gebeuren dat ik me steeds verder naar de rand liet drijven en niet meer dan twintig minuten later mijn draai probeerde te vinden op de driezitsbank in de huiskamer.
15 april 2004, 18.04 uur