missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Nooit naar Amerika
03 april 2004, 08:14 uur
Nu hoefde ik al niet zo nodig... behalve de natuur -waarvan weinig over is- heeft de VS mij weinig te bieden. Misschien de muziek van het zuiden: de zwarte Blues van Louisiana, maar dan houdt het ook op: helaas ga ik dat dus niet zien. Als een land dat zoveel eist van zijn bezoekers waarom zou ik er dan heen gaan? Je hele doopceel wordt gelicht en of je ook nog even je vingerafdrukken achter wilt laten. Wat gebeurt daarmee als men eenmaal heeft geconstateerd dat je niet in hun databases staat? In ieder ander land zou ik denken: die worden vernietigd, maar op een of andere manier lijkt het me dat dat bij de VS van A niet het geval zal zijn...
De minister van Binnenlandse Zaken van de VS verzekerde dat de overlast zo veel mogelijk zou worden beperkt maar er wordt met geen woord gerept over wat er met je gegevens gebeurd.
En ze gaan nog verder: Om de Verenigde Staten in te kunnen komen, moeten reizigers uit de 27 landen vanaf 2006 een paspoort met biometrische gegevens bij zich hebben. Met andere woorden: 27 landen worden gedwongen om hun paspoorten aan te passen voor het geval er iemand naar de VS wil reizen.

Laat ze toch ontploffen daar...
[1]
yolande [e-mail]
ken je het liedje van Robert Long?

....en dat is allemaal angst, allemaal angst....
07 april 2004, 13.21 uur