missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Gestalkt
19 maart 2004, 11:11 uur
Ik heb het gevoel dat ik gestalkt wordt. Online, wel te verstaan. Hoewel, gevoel: ik word gestalkt.
Er is een 'dame' (ik zal het netjes houden) die het niet kan nalaten te reageren als ik reageer. En dan er altijd tegenin gaan, altijd onder de gordel zodat een willekeurige lezer er niets aan ziet, maar ondertussen zijn het gemene steken onder water. Eerst beperkte dit ziekelijke gedrag zich tot één website, maar nu heeft ze ook nog een ander ontdekt waar ze vrolijk haar gang gaat.
Al jaren probeer ik dit persoon uit mijn leven te bannen, maar dat laat ze niet gebeuren. Steeds weer, op de meest onverwachte momenten, lukt het haar zich aan mij op te dringen, alsof ze er een ziekelijk genoegen in schept mij met haar bestaan te confronteren.

Wat kan ik eraan doen? De logs niet meer bezoeken waar ze me stalkt, zult u zeggen. Maar laten dat nou twee van mijn favorieten zijn! Bovendien: voor terrorisme dient men niet te wijken, toch?

Wat te doen, wat te doen!?
[4]
Frozen [www]
Niets doen, niet op reageren enzo denk ik. Of anders ff tegen bush zeggen dat je de vrouw van osamah achter je aan hebt ;)
19 maart 2004, 12.04 uur
Gooly [www]
Dat zijn moeilijke dingen ja, zeker als het allemaal zo onder water gebeurt. (En bovendien erg stiekem)
Je zeker niet weg laten jagen hoor, want dan geef je niet alleen haar haar zin, en kom je er uiteindelijk zelf het slechtste vanaf, maar wordt je ook nog eens erg gemist op die websites.
Ik jou tenminste wel op de mijne.
19 maart 2004, 12.08 uur
Gien
Negeren is het beste wapen, ik weet het. Maar dat neemt niet weg dat het mij elke keer vreselijk veel energie kost! Alleen het zien van de naam bezorgt met al letterlijk kippenvel, tegenwoordig.
19 maart 2004, 12.12 uur
Keysersssoze [www]
Altijd paranoia is ook een geregeld leven....
19 maart 2004, 16.26 uur