weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Nog meer zeurkousen
12 maart 2004, 07:52 uur
IN de VS van A stikt het van de zeurkousen, je zou bijna denken dat het daar een nationale sport is. Alleen in San Francisco zijn ze wel okee: daar mogen mochten homo's trouwen, tot er een paar zeurkousen in toga bepaalde dat "San Francisco donderdag opgedragen onmiddelijk te stoppen met het verstrekken van trouwvergunningen aan homostellen." want "Het stadsbestuur dient zich te houden aan de bestaande wetten die huwelijken tussen partners van hetzelfde geslacht verbieden."

De burgemeester van SF is echter "van mening dat deze wetten in strijd zijn met de Amerikaanse grondwet". Sinds hij op 12 februari begon met het inzegenen van homohuwelijken zijn er al 3700 paren getrouwd. Dat zegt toch wel iets over de wens die mensen hebben, lijkt mij zo!
[4]
Frozen [www]
Het is inderdaad belachelijk, juist als ze het toe gaan staan zullen er minder mensen willen trouwens.
12 maart 2004, 08.33 uur
Gooly
Bekrompen zootje daar. Overigens vind ik het huwelijk zowiezo onzin, of homo's of hetero's dat nou doen, maar ieder moet vrij zijn om te doen wat ie wil, zolang ie daar anderen nbiet mee schaadt.
12 maart 2004, 11.01 uur
Gien
Precies, Gool, mensen dingen opdringen omdat er een boek (de bijbel) is die bepaalde dingen beweerd is verschrikkelijk dom en kortzichtig. Gelukkig blijken er dus ook nog mensen in de VS te wonen die niet zo kortzichtig zijn, alleen wordt hen de mond gesnoerd. Lekker land is het toch, die VS... :(
12 maart 2004, 11.12 uur
Gooly
Ja, hetzelfde land waar iedereen met een wapen mag rondlopen omdat men het recht heeft om zichzelf te beschermen.
12 maart 2004, 12.25 uur