weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Loyaliteitsconflict
11 maart 2004, 16:01 uur
De stress van de afgelopen dagen is te verklaren door een vreselijk loyaliteitsconflict. Hoe kies je tussen je overtuigingen en een dierbaar familielid? Wat als dat familielid deel uit gaat maken van iets waar je een enorme aversie tegen hebt, maar je tegelijkertijd weet dat als hij zijn werk doet, dat je je beslist dag-in dag-uit vreselijke zorgen maakt?
In mij strijden liefde en overtuiging om de winst, maar tot nu toe lijkt het een bloedeloze strijd te zijn die enkel leidt tot een verschrikkelijk gevoel en tot een afschuwelijke remise: ik kan niet kiezen en ik kan het al helemaal niet winnen...
[4]
mam
Doe wat je hart je ingeeft Gien,
11 maart 2004, 19.10 uur
Gooly
Ik kan je alleen recht uit mijn hart heel veel wijsheid en sterkte toewensen.
11 maart 2004, 21.40 uur
Micheline [www]
Misschien wordt het makkelijker als je weet wat hij daar precies gaat doen. Ik denk absoluut dat dat het beeld zal veranderen.
11 maart 2004, 21.48 uur
Gien
@Miche: dat doet er niet toe. Ik wt wat ze daar doen, en ik weet dat het in principe goed werk is. Maar in een land rondlopen waar je NIET bent uitgenodigd is domweg foute boel. Hij gaat deel uitmaken van een bezettingsmacht! Dat is wel even iets anders als wat er de vorige twee keren gebeurde: toen waren ze in ieder geval nog uitgenodigd!
12 maart 2004, 07.12 uur