missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Off Day
04 maart 2004, 10:23 uur
Ik heb een niet-dag vandaag. Het begon vanmorgen al vroeg: ik was vergeten mijn wekker te zetten en werd een kwartier later wakker dan ik had gewild. En een kwartier is 's morgens vroeg een zee van tijd. Aankleden en ontbijten van T. ging prima, hij had zelfs zijn schoenen al aan. Toen ging het mis: hij had de verf te pakken en ging daar eens flink mee aan het smeren: niet alleen de map die hij wilde verven zat eronder, maar ook de tafel was blauw, vreselijk blauw! Het liet zich verwijderen, echter niet helemaal.
Er knapte toen iets bij me en de tranenvloed kwam en liet zich maar moeilijk terugdringen. Op de fiets naar het station kon ik ze nog wijten aan de wind, maar ik de bus trok ik de klep van mijn pet ver over mijn ogen.
T., met wie ik het ondertussen alweer goed had gemaakt, kwam dicht tegen me aanzitten. Ik bracht T. naar school en teruggekomen bij de bushalte reed de bus voor mijn ogen weg. Thuisgekomen (doorfietsen want de poets komt) was er geen poets in velden of wegen te bekennen. Om 10 uur stond ze op de stoep. Hadden we kennelijk afgesproken (?). Het is de laatste keer dat ze komt: vanaf morgen moeten we zelf onze bende opruimen: thuiszorg is te duur geworden voor onze portemonee.
Ik zit hier nu, weliswaar met droge ogen, maar het trillen van mijn vingers verraden dat het niet helemaal goed zit.
Ik weet niet waar ik het zoeken moet...
[5]
Frozen [www]
Sterkte
04 maart 2004, 10.38 uur
Juul
Ik weet ook niet waar je het zal vinden, maar sterkte...
04 maart 2004, 13.52 uur
ilse [www]
Luister naarje lichaam, en je gedachten neem een time uit. voor dat je lichaam beslist om time out te nemen. Neem een dagje rust om na te denken om misschien gewoon om even niets te moeten.
04 maart 2004, 16.51 uur
Micheline [www]
Volgens mij zijn er al eerder dingen blauw geweest bij jullie, of vergis ik me daarin?
04 maart 2004, 21.26 uur
Gooly
ff HTML'en, dat helpt ;o)
Wanneer ik dit schrijf is het gelukkig dus weer achter de rug, maar toch een knuffel met terugwerkende kracht :o)
04 maart 2004, 21.54 uur