missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Lieve B.
18 februari 2004, 20:39 uur
Ik zit hier met een steen in mijn buik. Een naar gevoel in mijn lichaam en een verdriet dat als uit het niets zich aan me opdringt. Ik weet dat jij je nog veel beroerder voelt, dat je je bedrogen voelt en in de steek gelaten. Dat je niet meer op kunt houden met huilen en dat je wereld in puin ligt. Dat jou, uitgerekend jou, dit moet overkomen. Jij, lieve, lieve vrouw. Zo zorgzaam en zo intens goed. Ik kan me nog goed herinneren hoe wij elkaar leerden kennen. Ik was een jaar of 13 en jij en J. waren net in het grote huis komen wonen en je was zwanger. Al snel kwam ik dagelijks bij je over de vloer. Ik mocht bij jou zijn wie ik was, hoefde niet te doen alsof: je nam me zoals ik was en ik geloof oprecht dat je de eerste in mijn leven was bij wie ik dat gevoel had, buitenshuis. Mij sloot je in je hart en zelfs al zagen we elkaar misschien één keer per jaar, we moesten altijd ff bijbeppen. Natuurlijk bleef we altijd op de hoogte van elkaar via via.
En nu zit je alleen. Na 30 jaar huwelijk is J. er vandoor met een andere vrouw. Wat een cliché! Wat een vreselijke waarheid. Toen ik het nieuws vanmiddag hoorde, schoten de tranen in mijn ogen en ik zweer je, als J. op dat moment in de buurt was geweest was ik hem aangevlogen!
De wond is nog zo vers, ik wilde me niet opdringen. Maar later, als je weer een beetje onder de mensen komt, wil ik je graag spreken en je laten voelen dat er altijd mensen zijn voor wie je wel speciaal en bijzonder bent gebleven.

Blessed Be, B. Moge je de vreugde hervinden.
[3]
swanz
Dat heb je mooi en liefdevol beschreven !
18 februari 2004, 20.50 uur
Micheline [www]
Hè, lees ik dat goed? Ik heb nog niets gehoord.
18 februari 2004, 22.52 uur
Gien
Jep. :-(
18 februari 2004, 23.19 uur