missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Patrick Stewart moet niets hebben van 'Space Travel'
04 februari 2004, 10:33 uur
In een interview met de BBC, zegt Stewart onder andere: I would like to see us get this place right first before we have the arrogance to put significantly flawed civilisations out on to other planets. Ik kan niet anders dan het met hem eens zijn. Laten "we" eerst onze rotzooi hier opruimen en ervoor zorgen dat "we" weten hoe we met toekomstige rotzooi om moeten gaan, voordat we de rest van het universum nog meer gaan vervuilen.
En dan heb ik het nog niet eens over de belachelijke hoeveelheden aan euro's en dollars die worden uitgeven aan dit soort pret-projectjes, terwijl een groot deel van de wereldbevolking onder de armoedegrens leeft.
[12]
Frozen [www]
Dat is toch te combineren, bouw een grote gevangenis op de maan en zet daar alle tuig neer. Rotzooi opgeruimd klaar. :)
04 februari 2004, 11.47 uur
Gien
Dat is niet bepaald de 'rotzooi' die ik bedoel.
04 februari 2004, 12.09 uur
Frozen [www]
Dan sturen we die rotzooi toch ook mee de ruimte in :)
04 februari 2004, 15.34 uur
Gien
Denk je soms dat je grappig bent ofzo?
04 februari 2004, 15.43 uur
Branwen [www]
Ik vrees dat arrogantie een term is die vaak in mijn hoofd boven komt drijven als ik een poging onderneem de huidige politieke situatie op deze planeet probeer te begrijpen. Naar mijn mening zijn 'we' er nog lang niet aan toe.
04 februari 2004, 17.21 uur
Gien
Branwen: we zijn het helemaal met elkaar eens!
04 februari 2004, 17.50 uur
Frozen [www]
Nee ik ben niet grappig, maar meningen verschillen nou eenmaal. En ja er mag hier op aarde best wel wat gedaan worden, maar wat heeft dat met de ruimte te maken vraag ik me af. Ik bedoel we gaan er al jaren lang heen en toen was het ook al een zooitje, welliswaar op een andere manier dan nu, want nu zijn er veel meer regels enzo dan toen.
04 februari 2004, 17.53 uur
Gien
Er zwerft al verschrikkelijk veel afgedankte shit rond in de ruimte, met dank aan Planet Earth.
Het is zo typisch menselijk: we pikken een stuk land in, maken het volledig onleefbaar en pikken vervolgens verderop weer een stuk land in, maken daar ook weer een bende van.
Wat is er mis met leren de rotzooi achter je reet op te ruimen en het nu eens niet in de tuin van de buurman te smijten maar het zelf op te ruimen.
Het heelal is niet van ons, sterker nog, de aarde is niet eens van ons en die maken we met ons allen al kapot. Fijn te weten dat jij er in de ruimte net zo'n zooitje van wilt maken.
04 februari 2004, 18.23 uur
Frozen [www]
Ik zeg net toch dat het ook zo is dat het een zooitje is hier. Dat heeft alleen niets met de ruimte te maken. Ik zeg niet dat we hier de zooi niet moeten opruimen. En die zooi die in de ruimte slingert van ons maken we toch met ze alle gebruik van. Zoals satelieten. Als je die ook als rommel ziet moet je ook niet naar rtl4 enzo kijken want die rommel komt via de rommel enzo.
04 februari 2004, 19.11 uur
Gien
Dat je ze in de ruimte brengt, is op zich geen probleem, maar dat je ze nadat ze 'op' zijn maar als schroot laat rondzwerven. Dat is een heel ander verhaal.
Volgens mij zitten we overigens verschrikkelijk langs elkaar heen te lullen ;-)
04 februari 2004, 19.19 uur
Frozen [www]
Volgens mij ook :) en ik heb nog niet eens geblowed vandaag haha jij soms ?
04 februari 2004, 19.46 uur
Gien
Nope, maar de kleine ligt te bed dus 't wordt wel tijd
04 februari 2004, 20.11 uur