weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


De gekte voorbij...
02 februari 2004, 08:10 uur
Bush kandidaat voor Nobelprijs voor de Vrede, lees ik bij Nu.nl! Dus begin een oorlog zonder directe aanleiding, val een land binnen met alle denkbare geweld en *hup* je krijgt een Nobelprijs-nominatie!
Dit is te gek voor woorden... en dat is nog niet alles.
Wat te denken van de nominatie van Slobodan Milosevic, de Paus en Adolf Hilter, ook de Europse Unie voor het openstellen van de Unie voor vml. Oost-Europese landen: alsof die keuze is gemaakt uit medeleven in plaats van de keiharde Euro's die er te verdienen zijn. Ja, Bush & Blair bevinden zich in een illuster gezelschap.
Overige kandidaten, die wat mij betreft wel een kans maken zijn: Vaçalv Havel, het Leger des Heil en Chinese dissidenten.
[2]
Gooly
Tja, (tragisch) gevoel voor humor kun je ze blijkbaar niet ontzeggen, die gasten van de Nobelprijs. Of er overigens keiharde euro's zijn te verdienen in het oostblok vraag ik me af. Ik heb het idee dat het heel wat meer kost dan opleverd. Maar ja, het is me altijd een compleet raadsel geweest waarom men die landen heeft toegelaten, dus wellicht dat ik iets over het hoofd zie.
02 februari 2004, 12.28 uur
Frozen [www]
Die keiharde euro's zijn er te verdienen voor criminelen, nu het nog allemaal gesloten is. Denk eerder dat die er ook geen boterham meer kunnen halen straks.
02 februari 2004, 13.11 uur