missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Piep ende Kraek
01 februari 2004, 10:38 uur
Ik moet u iets bekennen: ik ben een schijterd! Gisteravond tijdens de storm voelde ik met net een klein kind en ik was het liefste onder een tafel gaan zitten. Nu moet u weten dat wij hier bijna aan de Duitse grens zitten en dat het veel minder erg was dan u in het Westen hebt moeten ondergaan. Ik was in gedachten bij u, als ze niet werden overmand door allerlei scenario's als vallende schoorstenen, vliegende dakpannen en een omgevallen Kersenboom. Op zolder slapen kan best leuk zijn, maar eigenlijk zou ik graag een reservematras in de woonkamer hebben voor als het nog een keer zo hard stormt. De kieren en gaten zorgden ervoor dat de gordijnen rondom vrolijk wapperden, het dakraam piepte zo hard dat ik elk moment verwachtte dat het uit de sponning zou vliegen. Iedere klap, gerinkel, gepiep en gekraak bezorgde me meer kriebels, tot ik uiteindelijk uitgeput tegen Lief's veilige warme lijf aankroop en in slaap viel.
Ik vind het maar niks: als die weersveranderingen!
Hoeland zal het nog duren voor Nijmegen a/d Waal, Nijmegen aan Zee is geworden??
[6]
Downer [www]
Het ging vannacht ook wel echt flink te keer hoor.
Bang ben ik niet, maar ik schrok toch even toen vanochtend een deel van de schutting wel was :S
01 februari 2004, 14.19 uur
Downer [www]
wel=weg
01 februari 2004, 14.22 uur
Juul
Storm = heerlijk!
01 februari 2004, 15.22 uur
Gien
@Juul: jazeker, als je huis stormproef is ;-)
Ik kon vroeger, toen ik nog bij mijn ouders in het bos woonde, vreselijk genieten van het geloei van de wind om het huis en het geruis en gekraak van de bomen. Maar in bed liggen terwijl je dekbed bijna van je lijf waait, is toch een heel ander verhaal...
01 februari 2004, 17.01 uur
Frozen
Hier is het hek gedeeltelijk kapot, en lag ik in bed an dacht hee het bed trilt, dat vond ik eigenlijk wel lekker :)
01 februari 2004, 18.15 uur
Gooly
Storm, hozende regen, knetterend onweer, roffelende hagel, voor mij zijn het kadootjes van moeder natuur. (al zal iemand wiens toko is weggewaaid daar anders over denken)
01 februari 2004, 19.28 uur