missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Missgien To The Rescue
19 januari 2004, 13:23 uur
Ex-collega F. belt vanmorgen in paniek op: de computer is gecrasht en nu hebben ze geen HomeSite meer. Ik heb indertijd het programma netjes aangeschaft (met de baas zijn geld, uiteraard), maar nergens te vinden die CD-rom. Of ik nog weet waar... Ojeetje, daar vraag je me wat! Het is al ruim een jaar geleden dat ik daar wegging. Ik noem alle plekken op waar ik mogelijkerwijs die CD-rom kan hebben gelaten. Nee, nee, nee en nog es nee!
Of ik even wil kijken of ik 'em niet toevallig heb.
Ik weet zeker van niet, want recentelijk zijn er nog stapel CD-roms door mijn vingers gegaan toen we de kamer hier ombouwden. Maar ik beloof hem de dozen in te duiken.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik vind een aantal CD-roms (Hee! MP3-3!) en nog wat ander prut maar geen CD-rom van HomeSite, zoals ik had voorspeld. Wl vind ik een gebrande CD met daarop "Internetstuff". Hm, dat kan van alles zijn!
Ik bekijk de inhoud en zie een foldertje "HomeSite". Verrek! Ik heb de installatie-cd gekopieerd! 't Is niet waar ex-collega F. op hoopte, maar hij kan in ieder geval het programma installeren en zelf een kopie maken.
[1]
Frozen [www]
Is nog wel te vinden hoor zit in dreamweaver ;)
19 januari 2004, 15.09 uur