missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


De Goede Dingen Des Levens
10 januari 2004, 19:39 uur
Gelukkig zijn er ook nog leuke dingen in het leven.

Na de dames en de heren 1500 meter te hebben zien ploeteren over het ijs, is de hele familie H-J op stap gegaan. Eerst naar vriend P. en zijn vriendin, die hun huis hebben omgebouwd tot feesttent om de beide verjaardagen te vieren. Daar kwam ik oog in oog te staan met mijn ex-schoonfamilie, wat een leuke verrassing was. Het was goed om na zo'n 10 jaar weer eens bij te praten en te merken dat het daar nog precies hetzelfde aan toe gaat, als 'vroegah'. Ik vind mijn huidige schoonfamilie véél leuker :-)

Daarna de stad in: op zoek naar betaalbare nieuwe bureaustoelen - niet geslaagd, helaas. We zetten onze zoektocht volgende week voort. Even naar de dump, vreselijk al dan legergroen (brrrr!), maar het is zover ik weet de enige plek in N-centrum waar PLO-sjaals te verkrijgen zijn, al zijn die van veel mindere kwaliteit dan de mijne. T. kreeg daar een houten bouwpakket van de SpaceShuttle (hij had in eerste in stantie liever een tank, maar daarvoor heeft-ie de verkeerde papa en mama: dat soort troep komt er bij ons niet in).
Vervolgens Opwarmen in Café De Nieuwe Maan (tja, je moet haast wel, als heks): koffie verkeerd met een likeurtje en daarna eten bij de Grote M. Niet mijn favoriete 'restaurant' maar 't jongmens mocht kiezen.

En nu ga ik me voorbereiden om samen met Lief van een film (Romantisch, over de Liefde) te kijken. Er ligt een fles Ketel koud (ik mag weer iets drinken - joepie!), stokbrood en allerlei lekkers ligt te wachten. Mijn avond kan niet meer stuk! :-)
[2]
Gooly
Sommige dagen zijn net een beetje bijzonderder dan andere dagen.
11 januari 2004, 12.22 uur
Gien [www]
Liefde is de beste pleister op de wonde
11 januari 2004, 12.36 uur