missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Pfew!
09 januari 2004, 12:42 uur
Zojuist belde Vriend P. terug, nadat ik gister -enigszins in paniek- een boodschap op zijn antwoordapparaat had achtergelaten. Aanstaande maandag worden Lief en ik verwacht voor een gesprek, in verband met de onderzoeken van T. Het gesprek vindt plaats om 3 uur en om kwart vr 3 gaat de school uit. Meenemen kan niet, en al zou het mogen, ik zou het niet willen. Kleine potjes hebben grote oren en die van T. lijken soms wel ingebouwde versterkers te hebben en ik wil wel vrij-uit kunnen praten.
Oppas vinden voor een kind als T. is niet eenvoudig: ik laat hem niet zomaar bij de eerste de beste achter. Hij moet de persoon in kwestie niet alleen kennen, maar ook vertrouwen. Ik had oppas geregeld, maar die belde gistermorgen -om niet nader te noemen redenen- af. Mijn ouders zouden graag, maar hebben andere afspraken en onze 'database' van mogelijke oppassers puilt nu niet bepaald uit. Na een rondje bellen merkte ik dat het niet eenvoudig is om op een relatief korte termijn voor overdag oppas te regelen.
Gelukkig is Vriend P. op maandag altijd vrij en hij is van harte bereid T. op te halen en mee te nemen naar huis. Bovendien is T. helemaal idolaat van P. en noemt het steevast zijn 'grote broer'.
Ik ben nu helemaal gerustgesteld en kan met een blij gemoed het gesprek van maandag tegemoet zien.
Echte vrienden zijn goud waard!
[4]
Frozen [www]
Zo is het maar net. Gellukkig dat je nog een oppas hebt gevonden.
09 januari 2004, 13.02 uur
ank
fijn dat het je gelukt is een andere oppas te vinden. Dank je wel P.
09 januari 2004, 20.03 uur
Gien [www]
@Ank: ik neem aan dat je weet wie P. is. Maar zo niet: hij is 6 jaar lang regelmatig bij je over de vloer gekomen :-)
09 januari 2004, 20.15 uur
Gooly
Gelukkig goed geregeld, en ik hoop dat dat gesprek een positieve klank mag hebben.
09 januari 2004, 20.51 uur