missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Blauw
03 januari 2004, 10:38 uur
"Ik heb overal blauwe plekken van jou, blauwe plekken van jou...", zingt Herman van Veen in een van zijn liedjes. Dat is mijn lijflied, letterlijk en figuurlijk. Ik heb u vast al wel eens verteld over mijn blauwe plekken en dat ik die krijg als ik me simpelweg ergens aan stoot.
Momenteel is mijn rechterdij het slachtoffer. Drie fraaie platen, variërend van dieppaars tot frisblauw met geel sieren het lichaamsdeel. Het moet een meubel zijn waar ik tegenaanloop, maar welke daar ben ik nog niet uit. Het gekke is namelijk dat ik het zelf helemaal niet voel als ik een plek oploop, want een klein tikkie is genoeg. Meestal zie ik pas dat ik schade heb opgelopen als ik mijn weerschijn zie in de spiegelwand van de badkamer.
[2]
Gooly [www]
Ik heb eens een schoonzusje gehad die werd al gelijk blauw als je haar een duw gaf. Sommige mensen hebben dat nu eenmaal sneller, al kan ik me voorstellen dat je er niet altijd even blij mee zult zijn.
Je zult ze in je gezicht hebben, kan me voorstellen dat je lief daar niet gemakkelijk naast loopt, terwijl hij verwijtende blikken van anderen moet ondergaan :o)
03 januari 2004, 12.28 uur
gien
Het is een bijwerking van één van mijn medicijnen.
En inderdaad, soms krijg ik medelijdende blikken als er weer eens een blauwe plek op mijn wang zit en Lief wordt dan met argusogen bekeken. Ze doen maar: wij weten wat er de oorzaak van is.
03 januari 2004, 13.02 uur