weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Lekker toch?
27 december 2003, 22:46 uur
Michael Jackson vindt het volkomen normaal om met kinderen in één bed te slapen. (Planet Nieuws)

En dat vind ik nou ook. Wat is daar nu mis mee?
[7]
Mies
ligt eraan of het je eigen kinderen zijn, of bekende waarvan hun ouders het goed vinden. Of wilt vreemde kinderen...
27 december 2003, 23.20 uur
Mies
ligt eraan; of het je eigen kinderen zijn, of bekende waarvan hun ouders het goed vinden. Of wildvreemde kinderen, waarvan hun ouders van nix weten, is het dan ook nog okee? En dan nog de vraag of het bij slapen blijft....
27 december 2003, 23.22 uur
Juul
Mijn kinderen mogen bij niemand anders in bed slapen dan bij mij (nou ja, behalve de oudste dan :o) ) Ook niet bij bekenden.
Vervelende zaken komen het meest voor bij familie en/of bekenden...
28 december 2003, 12.06 uur
Gooly
Niks, maar als het niet je eigen kind is heb je de schijn wel erg tegen. Het is ook wel een beetje naief van hem moet ik zeggen.
28 december 2003, 12.12 uur
Gien
Dat is mij bekend, Juul. Maar als het puur om slapen gaat... Niet dat ik T. zomaar bij iedereen in bed zou stoppen, maar ik vind wel dat er vaak erg krampachtig over wordt gedaan.
28 december 2003, 12.13 uur
Juul
@Gien: Mijn reactie was op Mies.

En ja, puur slapen daar is niets mis mee, dat klinkt alleen maar heel mooi. Het zou ook iets moois moeten zijn, helaas leert de ervaring dat het in veel gevallen niet bij 'puur slapen blijft.'
Hoe meer 'onfrisse zaken' aan het licht komen, hoe meer we onze kinderen willen beschermen en des te krampachtiger worden we. Een slechte zaak? Ik ben er voor mezelf niet over uit. Mijn beschermingsinstinct in deze ligt erg hoog.

Hoe dan ook denk ik dat je als volwassene (en zeker een wereldbekende) hoe puur en goedertrouw je bedoelingen ook zijn, je je af moet vragen of je de dingen zou moeten doen zoals Michael ze deed. Want, of het nu wel of niet waar is dat hij het jongetje heeft misbruikt, geschaad is dat kind door alle aandacht sowieso.
28 december 2003, 01.54 uur
Frozen [www]
Als ik een kind had zou ik hem toch liever aan MJ toevertrouwen dan aan een priester.
28 december 2003, 07.44 uur