weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Een hufterstreek!
27 december 2003, 19:27 uur
Vanmiddag zijn we weer naar het brabantse plaatsje T. geweest om kindje T. bij oma J. op te halen. 't Was gezellig, nog ff de stad in. Een beschermheksje gekocht voor op mijn deurpost en twee huisbroeken bij de H&M. Oma had bovendien nog een frituurpan die voor haar 'veel te groot' is en 'of wij die niet konden gebruiken'. Beslist wel! En hartelijk dank :)

Vrolijk aanvaarden we de terugreis. Er werd liefdevol geplaagd en we waren in Nijmegen voordat we het goed en wel doorhadden... en toen was het ook gelijk uit met de pret want MIJN FIETS IS GEJAT!! Hij had twee sloten (beiden AXA) en ik vraag me dus echt heel zwaar af hoe iemand het voor elkaar heeft gekregen om met die fiets op sjouw te gaan zonder dat iemand dat door had???
Ik vind het zo'n vreselijke hufterstreek! Een fiets met een kinderzitje achterop en met fietstassen... en geen goedkope. Nee, een superstadsfiets met 7 versnellingen.

Hoe dan ook: hij is WEG! En ik heb zwaar de pest in!
Aangifte gedaan, want hij is wel verzekerd. Maar toch! De dagwaarde is nooit genoeg voor een nieuwe fiets en bovendien duurt het waarschijnlijk vreselijk voordat ik het geld uiteindelijk zie. Zonder fiets kan ik niet, maar geld voor een nieuwe ligt ook niet bepaald op stapeltjes.

U begrijpt het natuurlijk wel als ik nu vreselijk ongelooflijk onbeschrijflijk en zwaar de smorenpest in heb, he?!

(En u moest eens weten hoezeer ik me zit in te houden om hier niet enorm te gaan vloeken!!)
[5]
Juul
Van mij mag je hardop vloeken hoor, de eikels horen gewoon met hun poten van je spullen af te blijven!

Ik weet niet waar en hoe je je fiets hebt verzekerd, maar de laatste keer dat mijn fiets werd gejat (10 jaar geleden) had ik hem verzekerd via de fietsenhandelaar waar ik hem had gekocht en daar ben ik ook naar toe gegaan met verzekeringspapieren en aangifteformulier (ik weet niet precies meer of dat nu zo hoorde) Ik had de fiets toen een maand of 11, mocht meteen een nieuwe (even dure) fiets uitzoeken, het geld kreeg hij van de verzekering terug... Omdat hij op dat moment geen soortgelijke fiets van dezelfde prijsklasse in z'n winkel had moest ik even een paar dagen wachten maar binnen anderhalve week reed ik rond op een nieuwe fiets.

Dat het voor jou maar net zo snel mag gaan!
*knuf*
27 december 2003, 20.11 uur
Micheline [www]
Hè bah, wat naar joh. Heel veel sterkte.
27 december 2003, 23.38 uur
carin [www]
Ik zou anders ook even keihard vloeken hoor. Wat een k*l*re streek!
27 december 2003, 23.48 uur
Gooly [www]
Ik word zowiezo al bloedlink van hufters die niet met hun vieze jatten van andermans spullen af kunnen blijven. Laat ze een fatsoenlijke baan zoeken of zo.
28 december 2003, 12.09 uur
Joost/JoG
Hè nou, wat baaaaale ... En dat kl*te gevoel.
Afwisselend verbaasd, verontwaardigd en boos kan ik me herinneren van die keer dat mijn drie maanden oude fiets in Nijmgen werd gestolen. *Grm* Sterkte!!
28 december 2003, 12.26 uur