weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Pakket
19 december 2003, 10:41 uur
Lief was gisteren laat. Niet alleen was er iets vreselijk mis met de treinen (what else is new?), maar hij had ook een doos bij zich! Voor het eerst in zijn 7-jarige carrière bij HP kreeg hij een kerstpakket mee naar huis. Er was een keuze geweest uit drie pakketten, Lief had voor het Koffie Pakket gekozen.
En het was een fraai pakket: twee grote hoge koffiemokken ("voor koffie-verkeerd", zo meenden wij), twee kleine koffiemokjes ("espresso!") en twee glaasjes ("water bij de espresso!").
Verder het nodige aan koffie, rietsuikerklontjes en andere lekkernijen en fraaie dingen.
Het Sap-pakket, zo vertelde Lief, had een blender... Ik hoef geen blender, ik heb genoeg elektrische apparaten die stof staan te vangen in een of ander kastje. Ik ben blij met deze mokken en andere zaken. Jammer alleen, dat het eigenlijk niet mijn pakket is...
[5]
Frozen [www]
Zo Zo voor het eerst in 7 jaar, en dan komen ze nu pas nou JP erover zat te zeiken haha. Maar wel een leuk pakket zo te horen, beter dan al die rommel waar je geen reet aan heb. Zo had vriendje ooit eens een italiaans pakket haha zat vol met verschillende soorten pasta en blikkies tomaten puree etc..
19 december 2003, 11.04 uur
Micheline [www]
Ik had ook een Italiaans pakket, compleet met pasta, pastabus en dropspaghetti. Italiaans kookboek, kaasstrooier, kaas, wijn en kaarsen. En een kalender door de jongeren. Erg leuk.
Maar dat koffiepakket is ook leuk.
19 december 2003, 23.15 uur
Gien [www]
Klinkt goed, Miche!
19 december 2003, 23.32 uur
grt [e-mail]
Ik heb bij mijn vorige baas iik eens een kerstpakket gehad: een boterletter.
22 december 2003, 15.25 uur
Gien [www]
Je vorige werkgever? Die in Nijmegen of in Wijchen?
22 december 2003, 16.00 uur