missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Meelopertje
09 december 2003, 17:50 uur
Sam maakt ondertussen natuurlijk al helemaal deel uit van familie. Het gaat zo af en toe nog wat stugjes, maar hij laat zich nu al door T. aaien, dus dat is al een hele overwinning.
Sam krijgt steeds meer rare trekjes: hij volgt mij overal, gaat niet 's avonds slapen (op zolder in een speciaal voor hem ingerichte krat) voordat ik ook naar bed ga en loopt de hele dag achter me aan. Best gezellig natuurlijk, maar niet altijd even handig. Zo gingen wij vorige week met ons drieŽn iets drinken in de stad. Sam ging gelijk met ons mee naar buiten en vond het wel gezellig zo'n gezinswandeling, want hij liep gezellig met ons mee: tuintje in, tuintje uit. En steeds maar weer controleren of wij er nog wel waren. Totdat we toch wel erg vlak bij de drukke St. Annastraat aankwamen. Terugsturen werkte niet, dus liep ik maar met hem terug, het laatste stukje met Sam op mijn arm. Thuis aangekomen zette ik hem in onze voortuin en liep ik terug naar Lief en T. Foutje, want Sam kwam weer vrolijk achter me aan: staart fier in de lucht en een lieflijk mauwtje laten. Er zat niets anders op dan Sam in huis te zetten en weer weg te gaan...

Vanmorgen was Sam al buiten toen T. en ik vertrokken voor T.'s school. Hetzelfde scenario volgde, nu de andere kant op. Sam liep tuintje in, tuintje uit, en sloot zich steeds weer bij ons aan. T. lachte zich een hoedje, ik zag mezelf alweer teruglopen. Maar zodra we bij de bushalte aankwamen en we 'dag' zeiden tegen Sam, draaide hij zich om en liep -weer met die staart zo fier in de lucht- terug de wijk in.

Toen ik terugkwam (ruim een uur later) riep ik Sam al voordat ik bij ons huis was, en ja hoor... daar kwam hij al aan gelopen, uit onze voortuin. Kopjes gevend en mauwend liet hij blijken dat hij blij was dat ik er weer was. Niet in het minst omdat hij dan eindelijk naar binnen kon om zich op te warmen en te eten...
[3]
Frozen [www]
Leuk is dat he, had ik met mijn kat ook toen we nog een hond hadden, die liep dan altijd mee als de hond uitgelaten werd ;)
09 december 2003, 20.10 uur
Gien [www]
Ik kan het je nog sterker vertellen....
Nee, dat doe ik nu niet. Ik zal 't verhaal bewaren, dat is het wel waard. Even geduld dusch
09 december 2003, 20.34 uur
carin [www]
Doet me denken aan mijn eerste rooie kater Spoortje (gevonden op de rails, tsja...) Die liep ook altijd mee tot aan de kroeg. Moesten we weer terug om hem naar huis te brengen anders liep die gewoon mee naar binnen.
11 december 2003, 20.38 uur