missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Nieuwe publieke omroep
07 december 2003, 16:15 uur
Nķtopia zal de nieuweling in omroepland gaan heten.
Het initiatief komt van diverse milieu- en dieren- beschermingsorganisaties en de politieke partij SP. Ik vind dit een goed initiatief en heb besloten lid te worden. Doe het ook, want Nutopia heeft op 1 maart 2004 50.000 leden nodig om de status van aspirant-omroep te kunnen aanvragen. En zeg nou zelf: jij ziet toch ook liever echte programma's dan die commerciŽle sjit?
[6]
Frozen [www]
Als ze dan nou gewoon alle SP leden gratis lid maken zijn ze er toch ook
07 december 2003, 16.56 uur
Juul [www]
Cool! (al vind ik sommige commerciŽle programma's ook heel leuk)

@Frozen: voor niets gaat de zon op, met niets kan geen programma worden gemaakt. 5,73 euro per jaar om te laten zien waar we met z'n allen nou eigenlijk mee bezig zijn vind ik niet teveel gevraagd, toch?
07 december 2003, 17.21 uur
Gien [www]
Precies, Juul! We zijn het weer akelig eens :-)
07 december 2003, 18.39 uur
Frozen [www]
IK zeg ook niet dat niemand geen betalend lid moet worden, maar wat ik bedoel is als ze de leden zo hard nodig hebben kan dat best wel, en gratis is het dan niet valt dan gewoon in de lidmaatschaps kosten. Om zo in iedergeval aan het aantal leden te komen ;). En ik , ik wil eerst zien wat ze gaan uitzenden alvorens ik beslis om lid te worden of niet. :)
07 december 2003, 19.20 uur
Juul [www]
Ik weet niet of dat (wettelijk) zomaar kan, iemand heeft er uiteindelijk voor getekend lid te worden van een politieke partij, niet van een omroep, veel mensen zullen bovendien al lid zijn van een omroep. Dat het geld dan komt van de lidmaatschapskosten van de SP.. tja, ik neem toch aan dat ze van dat kleine beetje geld dat ze per lid ontvangen niet zomaar 5 euro af kunnen dragen voor een lidmaatschap aan een omroep...

Overigens, een voorbeeld van het programmaaanbod vind je hier
07 december 2003, 21.32 uur
Frozen [www]
Hmm denk niet dat ik hierop zit te wachten, het is natuurlijk wel zo dat er verder ook nie veel is op de buis. Maar zeker voor een grote doelgroep is dit wel heel intressant denk ik.
07 december 2003, 22.21 uur