weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Lego op je PC...
16 november 2003, 11:12 uur
Lego timmert aardig aan de virtuele snelweg: de website heeft, naast uitgebreide informatie over alle soorten en vormen die er van het plastic bouwspeelgoed te verkrijgen zijn, ook een aantal 'games' online staan. Toen T. deze had ontdekt werd hij helemaal wild, want daarbij zaten ook avonturen van het Alpha Team, een groep jonge ondernemende avonturiers die het opnemen tegen aartscrimineel Ogle - en dat allemaal onder de zeespiegel: uren houdt hij zichzelf zoet met het spelen met deze figuurtjes, zowel via de website van Lego als op de vloer tussen honderden stukje lego.
En recentelijk ontdekten wij dat er ook pc-games met legofiguurtjes in allerlei avonturen verkrijgbaar zijn. Afgelopen week mocht T. iets uitzoeken in de speelgoedwinkel omdat het de laatste tijd zo goed ging op school. Na veel beraad en heen en weer geloop heeft hij uiteindelijk gekozen voor een computerspel van zijn geliefde Alpha Team.Na de nodige ellende (zijn oude bakkie leek niet bestand tegen zoveel 'geheugengeweld') is het spel nu ge´nstalleerd op Lief's computer. En het gaat hem goed af; hij zit al op level 6. Het ziet er gelikt uit, stimuleert het logisch denken behoorlijk en is beslist niet makkelijk te noemen. Maar hij heeft er lol in en is elke keer geschokt als het nu alweer tijd is om de computer af te sluiten.
[1]
Gooly [www]
Ik heb tot een jaar geleden met veel plezier "lego-racers" gespeeld. Eerst je eigen virtuele Lego autootje bouwen, en er vervolgens mee gaan racen. Fun!
16 november 2003, 13.03 uur