weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


En zo ist 't! -2-
15 november 2003, 10:40 uur
Koelman heeft het kort geding dat Gretta Duisenberg tegen hem had aangespannen verloren. Koelman moet schriftelijk excuses aanbieden, zo las ik gisterenavond bij Gooly.
Het ging om de column die enkele weken geleden in de Metro stond.
Alsof er een norm is voor humor, voor sarcasme. Ironisch genoeg heeft deze column nu veel meer aandacht gekregen dan het had gehad als Gretta erom had geglimlacht of op z'n minst haar schouders had opgehaald: nu heeft ze zichzelf in de spotlights gezet... en het halve land lacht mee!

Gooly heeft het stuk veiliggesteld, ook ik zal er een kopie van plaatsen: deze column zal nu never nooit meer van internet verdwijnen en dat heeft Gretta alleen maar aan zichzelf te danken.

BTW: ik vond haar actie heel goed, zowel haar menselijk schild-actie als die van de palestijnse vlag, hadden beiden mijn sympathie. Maar een beetje humor hoort ook bij het leven... jammer dat ze dat niet zo ziet.
[4]
Gooly [www]
Ik ben het volkomen met je eens Gien. Toen ze die vlag ophing dacht ik nog: Ik begrijp dat er mensen zijn die er om gniffelen, maar ze heeft wel ballen: r.e.s.p.e.c.t.
Maar daar is weinig meer van over. Het blijkt gewoon een humorloos zeurend oud vrouwtje.
Je kunt de kopie overigens gewoon van me rippen. Ik heb een kijkje genomen in Koelmans stylesheet, en de benodigde style rechtstreeks in de source gezet, zodat je em zonder problemen kunt overnemen.
15 november 2003, 11.34 uur
Frozen [www]
Inderdaad is het jammer dat Gretta het zo heeft aangepakt. Ook ik vond de aktie met de vlag goed, menselijk schild vind ik dan zelf net iets te ver gaan, maar aandacht voor de palestijnen vind ik altijd goed .
15 november 2003, 12.02 uur
Puck
Je link naar Koelman werkt niet. Aan het eind staat een apostrofje te veel.
16 november 2003, 06.36 uur
Gien [www]
Dank Puck, is hersteld :-)
16 november 2003, 12.48 uur