weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Schadelijk
08 november 2003, 09:33 uur
Heeft U het al gezien? Egoland, bedoel ik. Een geweldige klei-animatie met Bea c.s. en Bart de Graaff (als nar!!) in de 'hoofdrol'. Prachtig gemaakt, een echt kunstwerkje!
Wat schetst mijn verbazing als ik vanmorgen bij nu.nl lees: "Balkenende: Egoland schadelijk voor Koninklijk Huis". Een verbod komt er niet (alsof dat al zou kunnen, dat zou pure censuur zijn) maar het [kabinet] wil wel een discussie op gang brengen "over wat kan en niet kan" in tv-programma's, toneelstukken of historische romans, zonder daar zelf normen aan te stellen.
Wat denk je: zou Balk Ellende soms de Reagen-kwestie hebben gevolgd en gedacht: "Dat wil ik ook! Dat wil ik ook!" en in gedachten zie ik hem dan springen met zo'n petje-met-rotor op zijn hoofd...
[2]
Han [www]
Ik heb daar een voorstukje van gezien! Leek me erg leuk. Ik lag alleen al in een deuk om Bea tegen Alex te horen zeggen dat ie een slappe zak was!
En Balkenende...? Over slappe zakken gesproken.
08 november 2003, 10.03 uur
Frozen [www]
Ja ik zag toevallig een stukkie bij barend en van dorp haha echt lachen was dat. Balkebrei moet ook niet zo scheinheilig doen, want volgens mij zit ie gewoon met zijn eigen karakter in cafe de wereld.
08 november 2003, 12.31 uur