missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Griepprik
03 november 2003, 20:21 uur
"3 november: Griepprik!!!", staat er op de kalender in dik zwart en met pijlen. Veel pijlen.
Want zulk soort dingen vergeet ik altijd, maar de griepprik vergeten is niet verstandig en dusch neem ik zulke grove maatregelen. Nadat T. had geslapen en zijn lunch in no time naar binnen had gewerkt, trokken wij ten strijde tegen wind en regen. Want zoals altijd als ik wegga op een dag als deze, scheen de zon nog toen ik mijn jas aantrok en begon het te miezeren toen we de straat uitfietsten. Maar erger dan miezerregen werd het gelukkig niet. Nóg niet.
Na de prik (auw!) fietsten we (nou ja, ik fietste, T. zat heerlijk achterop met zijn hoofd achterover in de wind) de stad in om boodschappen te doen. Na de boodschappen nog even alleen kijken in de speelgoed winkel en toen naar huis.
Met de fietstassen vol aanvaardde ik de terugtocht, de wind vol tegen. Juist op dat moment besloten de weergoden dat het tijd was om de sluisen open te zetten en een striemende regen vloog in mijn gezicht. T. gilde en sloeg zijn armen om mijn middel. De St. Annastraat had nog nooit zo lang geleken, maar eindelijk had ik dan toch de verlossende blik op de spoorbrug. Snel rechtsaf, en in de beschutting van de bomen rijden we naar huis. Drijfnat zijn we: snel in bad en droge kleren aan want voor je het weet krijg je griep...
[2]
JoG
Oei! Weer lekker droog en warm?
03 november 2003, 21.33 uur
Gien [www]
Ja, hoor.
Maar ik merk de griepprik wel :(
03 november 2003, 22.26 uur