missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Schrik!
31 oktober 2003, 15:19 uur
Gistermiddag, zo rond een uur of half zes.
T. en ik hebben ons net op de bank ge´nstalleerd voor de dagelijkse portie kinder-TV als T. bedenkt zich dat zijn computer nog aanstaat en hij vliegt naar boven. Een klap, een hoop gerommel en nog meer geschreeuw klinken uit de gang: ik geloof dat ik nog nooit zo snel ben opgestaan, dat mijn gedachten nog nooit zo snel zijn gegaan: ojee, als hij maar niets gebroken heeft! Waar is zijn verzekeringspas - in mijn tas. Waar is de telefoon - 112 bellen als het nodig is.
Blinde paniek en een kop vol zorgen maken zich van mij meester.
Ondertussen ben ik bij T. gearriveerd, die ik -hoe is het mogelijk- opvang in zijn vrije val naar beneden. Als een aapje klemt hij zich aan mij vast en begint hartverscheurend te huilen.
Eenmaal terug op de bank voel ik voorzichtig zijn ledematen af. Zijn linkerbil doet zeer, zeg hij. Er valt nog niets op te zien, maar dat is waarschijnlijk een kwestie van tijd. Na een kwartier lekker bij moeders te hebben uitgehuild, haalt hij zijn neus op en verklaart 'dat het nu wel weer gaat'. Grote vent!
[8]
Gooly
Over "de juiste vrouw op het juiste moment op de juiste plaats" gesproken...
31 oktober 2003, 18.41 uur
Juul
Doe T maar een hele dikke knuf van me!
31 oktober 2003, 19.27 uur
Gien [www]
Zal ik doen :)
31 oktober 2003, 19.57 uur
Frozen [www]
Zo zie je maar weer kids zijn een stuk flexibeler dan oude lui ;)
31 oktober 2003, 21.56 uur
odette [www]
Ach gossie, wat een schrik. Wij schrikken hier ook weer. Morgenvroeg weer naar het ziekenhuis met onze jongste brekebeen. Kwam hinkelend uit school na gym en een dagje huilen (juf heeft niet gebeld! zucht) Gaat niet over. En na een eerder arm-en beenbreuk weten wij in inmiddels waar we op moeten letten. Ziet er niet goed uit. Morgen meer.
31 oktober 2003, 22.50 uur
Gien [www]
Jeetje, Odet, sterkte!
01 november 2003, 01.44 uur
odette [www]
Nou, ik geloof dat het onder "kneus" valt en we gaan mooi niet naar het z-huis. Tis wel lastig als je kind al 2 x iets gebroken heeft, want hij ziet nu zo tegen een foto-maken op dat hij steeds zegt: "neee, gaat wel goed hoor, ik hoef niet naar de dokter:. Maar als alles een beetje gaat zoals ik wil we een redelijke normaal weekend. Thomas heeft zeker een prachtige blauwe linkerbil?;-)
01 november 2003, 09.38 uur
Gien [www]
Het valt tegen.. dat van die blauwe bil. Maar hij klaagt er nog wel over dat hij 'stijf' is. Maar ja, wat wil je als je 16 treden naar beneden rolt?
01 november 2003, 11.52 uur