weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Ombouw-actie
25 oktober 2003, 15:28 uur
En toen was ik ineens een hele zaterdag alleen.
T. mocht nog even een weekendje bij oma J. logeren voordat de school weer begint en Lief vermaakt zich vandaag weer met zijn legertje. Die verwacht ik pas in de loop van de avond weer terug.

Eergister maakte ik een losse opmerking over 'de kamer anders willen inrichten' omdat de bank nu wel heel erg pal voor de verwarming staat. Lief informeerde gisteravond of hij zich moest voorbereiden op een compleet andere kamer, als hij 's middags weer thuis zou komen. Ik gaf eerlijk toe dat het idee me alweer was ontglipt, maar dat het eigenlijk best een goed idee was.
Dus ging ik halverwege de ochtend aan de slag. De bank heeft op drie plekken gestaan tot ik uiteindelijk de juiste te pakken had. Want het simpele 'alles gewoon een kwart draaien' bleek niet op te gaan. Dat zag er niet uit!
Tussendoor even op de fietsgesprongen voor wat extra kabel, want een box en de stereo konden elkaar niet meer bereiken, en voor een extra coax-kabelstekkers. Want coaxkabel hebben we meer dan genoeg, maar stekkers... daar grijp ik altijd naast.
De TV doet het weer, Frank Boeijen zingt me weer tegemoet uit twee boxen: moeders is tevreden met het resultaat. Foto's maken gaat moeilijk in verband met het vele tegenlicht, maar wellicht dat ik er vanavond aan denk om er een plaatje van te schieten.
[2]
ank [e-mail]
Je bent dus weer aardig aan het sjouwen geweest. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
t.z.t. zullen we het wel zien.
26 oktober 2003, 13.50 uur
Gien [www]
Ja, ma: ik beken dat ik het mezelf weer veel te moeilijk heb gemaakt. Maar wees gerust: ik heb lange pauzes genomen en meer dan genoeg gedronken.
En het gezicht van Lief toen hij 's avonds thuis kwam deed alle vermoeidheid gelijk verdwijnen! :)
26 oktober 2003, 19.16 uur