weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Verwen-dag
12 oktober 2003, 11:30 uur
Gisteren vierde XS4all, met haar leden en oud-medewerkers, groots het 10-jarig bestaan van de provider. Het zal best een leuk feest zijn geweest, maar ik ben niet gegaan.
Het treinverkeer tussen Utrecht en Amsterdam lag plat i.v.m. werkzaamheden, dus zou het vanaf Utrecht via Hilversum en Weesp moeten gaan. Aangezien ik daar al eerder kennis mee heb gemaakt, trok dat me niet echt aan. Tel daar nog bij op dat ik in Amsterdam zou moeten overnachten, want 's avonds terug met omgeleid treinverkeer is vragen om ergens te stranden.
Al met al was mijn plezier in het feest bij voorbaat al bedorven en ik nam me voor om mezelf gewoon even een dagje lekker te verwennen. Met Lief een dag weg en T. naar een logeerpartij bij Opa en Oma, had ik de dag helemaal voor mezelf.
Ik ben 't nog niet verleerd, merkte al snel: een fraaie ring, een bezoekje aan de kapper om mijn krullen weer en kans te geven, de wietshop niet vergeten, en een mooie kist voor mijn Tarotkaarten.
Ik ben dik tevreden...!
[2]
Juul [www]
Je had voor mij niet speciaal naar de kapper gehoeven hoor, zonder krullen vind ik je ook best aardig ;)
12 oktober 2003, 12.25 uur
Gien [www]
ik heb die krullen dan ook niet voor jou teruggehaald, maar voor mezelf. En voor mijn pa, die een paar weken geleden geschokt uitte: "Je krullen zijn helemaal weg!"
12 oktober 2003, 14.48 uur