missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Politiek Interactief
26 september 2003, 07:54 uur
Remkes en Donner in interactief debat
Internetgebruikers kunnen donderdagavond online discussiŽren met de ministers Remkes (Binnenlandse Zaken) en Donner (Justitie). De ministers zijn dan te gast in De Publieke Verant-woording, een serie webprogramma's die live wordt uitgezonden via internet. De uitzending, de derde in de reeks, staat in het teken van onveiligheid, criminaliteit en overlast in het midden- en kleinbedrijf (MKB). De ministers hopen dat vooral ondernemers en werknemers uit het MKB met klachten, ideeŽn en oplossingen komen in de discussie over de aanpak van onveiligheid.
De kijkers van de webuitzending kunnen via hun toetsenbord vragen stellen aan de ministers. Ook worden ingezonden videoboodschappen vertoond in de rubriek 'de 60 seconden van'. De uitzendingen vinden eens in de twee weken plaats.
Volgens woordvoerder F. Wassenaar van De Publieke Verantwoording werd de eerste webcast bekeken door 800 internetters; de tweede door 400. Interactieve webuitzendingen op het gebied van voetbal of entertainment in Nederland trokken tot nu toe gemiddeld 1000 tot 1500 bezoekers. (Bron: ANP)
[0]