missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Zo is er altijd wel wat...
14 september 2003, 10:49 uur
Duinrell met de billen bloot:

Attractiepark Duinrell staat voor aap: het park weigerde twee 16-jarige meisjes uit Stadskanaal te helpen toen na een duik in het zwembad de kleding en andere persoonlijkheden van de meisjes uit een van de afgesloten kluisjes bleek te zijn verdwenen. Als het aan Duinrell had gelegen waren de beide meiden in badpak teruggereist van Wassenaar naar Stadskanaal!
Gelukkig dachten agenten -die kwamen nadat de meisjes belden, hetgeen Duinrell weigerde!- van de Politie Haaglanden daar anders over en zorgden ervoor dat de meiden kleding, eten en drinken kregen; ze werden naar het station gebracht en ouders werden ingelicht.
Als 1e reactie op de klacht verwijst Duinrell de ouders naar de huishoudelijke regels waarin staat dat het betreden van het park voor eigen risico is. Daarom wil Duinrell ook geen cent van de 280 euro schade voor onder andere verdwenen kleding, make-up en mobiele telefoon vergoeden.
Wel mogen de beide meisjes samen met hun familie een weekendje gratis in een van de huizen, maar daar hebben ze geen behoefte aan.
Uiteindelijk reageert Duinrell als volgt op de aantijgingen van de families: ,,er naar het zich laat aanzien inderdaad iets fout is gegaan. De zaak is met de betrokken personeelsleden besproken en tegen hen zijn passende maatregelen genomen. Wij hebben het gevoel dat wij de kwestie met de betrokken gezinnen correct hebben afgehandeld. Wij hebben ons verontschuldigd en als compensatie beide gezinnen een weekendverblijf aangeboden. Dat bedrag vertegenwoordigt een hogere waarde dan de door hen beweerde geleden schade. Gelet op ervaringen in het verleden en om precedentwerking te voorkomen betalen wij schade in principe nooit cash uit. Mensen kunnen daarvoor eventueel ook terecht bij hun reisverzekering.''

Duinrell, daar kikker je van op?
Het lijkt er eerder op dat Duinrell een hele Kouwe Kikker is...
[0]