weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Een droom van een man...
10 september 2003, 10:17 uur
Nou ja, het was eigenlijk een nachtmerrie.

Gisternacht (van zondag op maandag, dusch) had ik een zeer levendige droom. Het soort droom waarvan je, als je wakker wordt, niet zeker weet of het nu echt was of niet. U kent ze vast ook wel.
Mijn droom ging over Lief. Het was geen fijne droom, want Lief had mij ingeruild voor zijn ex, en mijn vriendin A. Hij had de koffers gepakt en was met T. bij haar ingetrokken.

Het was zo écht, dat ik wakker schrok met de tranen in mijn ogen! Ik keek naast me, zag Lief liggen en wist toen zeker dat het 'maar' een droom was geweest en ik viel weer in slaap... om vervolgens in weer precies dezelfde droom te belanden.
Spooky, echt heel spooky!

Toen ik 's morgens wakker werd van de wekker en ik me realiseerde dat ik twee maal dezelfde droom had gehad, wilde ik het aan Lief vertellen: je had zijn gezicht moeten zien, onbetaalbaar!!
[2]
Gooly [www]
Als ik vervelende dromen heb moet ik even opstaan en mijn gedachten even verzetten, anders kom ik in de meeste gevallen ook weer in dezelfde droom terecht.
Als ik het jammer vind om uit een droom te ontwaken (zoals afgelopen nacht nog) en ik doe weer snel mijn ogen dicht, dan val ik wel in slaap, maar kom niet meer terug in die droom :(
(Zal je altijd zien)
10 september 2003, 20.06 uur
Gien [www]
Dat laatste herken ik wel.
Het vreemde is dat ik eigenlijk nooit een droom zolang en zol levendig onthoudt. Meestal is het uit mijn bewustzijn verdwenen tegen de tijd dat ik me heb aangekleed.
10 september 2003, 22.19 uur