missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Het Genot
18 augustus 2003, 16:10 uur
Kom net terug uit de stad. Samen met T. op zoek geweest naar een nieuwe broodtrommel voor hem. Niet dat het echt nodig was, maar ik kon wel merken dat hij na ruim twee jaar is uitgekeken op zijn Sesamstraat-broodtrommel. Dus gingen we alle geijkte zaken af: Blokker, HEMA, V&D, Marskramer. Allemaal dezelfde trommels, met allemaal dezelfde (te) kinderachtige plaatjes voor allemaal dezelfde belachelijk hoge prijs (€ 5,79).
Tot we bij de Xenos kwamen. Daar stond een grote 'vierkante' trommel met een gewone deksel met daarop "Magic School" en "Magic Bus". T. was er gelijk helemaal weg van! De prijs was een weggevertje in vergelijking met de voorgaande kandidaten: slechts anderhalve euro.
Door onze reis van winkel naar winkel kwamen we natuurlijk ook nog allemaal andere dingetjes tegen: een "ik lees maan, roos, vis"-boekje (deel 1 - leek mij een goed punt om te beginnen!), een poster van een draak uit dezelfde Kinderboekenwinkel.
Kortom: 't mannetje is weer verwend. En dat doe ik allemaal vanwege dat ene smoeltje... u weet wel welke ik bedoel, als u T. kent ;-)
[1]
Juul [www]
Ik ken T. alleen van plaatjes, maar ik denk wel dat ik me wel een voorstelling kan maken...
18 augustus 2003, 16.16 uur