missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Bende II
16 augustus 2003, 10:26 uur
Deel 1 van onze missie is volbracht. We hebben nu -lekker burgerlijk- allebei onze eigen kledingkast. Het zijn de inbouwkasten in onze computerkamer.
Alle gereedschap, boeken, oude gordijnen en, niet te vergeten, spelletjes hebben een nieuwe plek gekregen (of wachten ongeduldig tot ze die vanaf hun huidige bergplaats krijgen toegewezen). Alle boeken zijn nu op zolder, achter het gordijn.
Het 'erge' van zo'n actie is wel dat je allemaal lieve dingen tegenkomt. Zoals de communicatieschriftjes van het Kinderdagverblijf. Drie jaar gevat in een ca. 12 schriftjes: die gooi ik never nooit weg. Die bewaar is, voor als T. 'later groot' is. En mijn poezie-albums, mijn oude studieboeken en ... heel veel computerboeken waarvan ik totaal was vergeten dat ik ze had: de eerste druk van Peter Kentie's HTML en webdesign in de praktijk: volledig stukgebladerd.
Vandaag is deel 2 van onze klus aan de beurt: het bed verplaatsen, de dozen boeken achter het bed vandaan halen en ze voegen bij de andere boeken. En vervolgens de zolder aanpassen naar onze wensen.
Als alles goed is, zie ik vanavond een ander deel van het plafond als ik ga slapen...
[2]
Juul [www]
Pfew, ben ik toch niet de enige met dozen vol boeken, nog een zolder (bovenopde zolder)
16 augustus 2003, 15.22 uur
Gien
Lief zei vandaag: "We hebben teveel boeken!"
Ik reageerde: "Nee, we hebben te weinig boekenkasten!"
;-)
16 augustus 2003, 19.13 uur