weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Weekje Delluf
10 augustus 2003, 12:36 uur
We hebben geboft: ons huisje stond grotendeels in de schaduw waardoor met name de slaapkamers heerlijk koel waren. Het heeft wel iets, zo'n blokhut, maar veel buiten kunnen zijn is dan wel een vereiste.
Onze plannen voor Leiden (Naturalis) en Den Haag (Madurodam) hebben we wegens de tempatuur laten varen. In plaats daarvan zijn de heren naar musea geweest: het techniekmuseum (waar vooral de geschiedenis van de computer in de smaak viel) en het legermuseum dat nogal tegenviel. Ik heb me beperkt tot de Prinsenhof voornamelijk omdat ik wel eens wilde zien waar Willem van Oranje is vermoord. De kogelgaten zijn indrukwekkend, maar ik heb toch mijn twijfels over de authenciteit...
Daarnaast gefietst en gezwommen. Speciaal voor T. zijn we naar de Waterspeeltuin gegaan: fantastisch vond hij dat! We kregen hem slechts weer mee door hem te lokken met het vooruitzicht van een ijsje ;-)
Verder heb ik veel gelezen: The Templar Revelation: Secret Guardians of the True Identity of Christ (bere-interessant, als je meer wilt weten, geef maar 'n gil) en White Goddess. "Echt wat je noemt vakantielektuur", schamperde Lief.
[2]
MikMak [e-mail] [www]
Da's ook mijn soort vakantie lektuur. Deze ken ik nog niet dus bij deze: gil!
11 augustus 2003, 10.24 uur
Gien
Okee, geef me effe tijd, dan zal ik speciaal voor jou een itempje doen over dit boek.
Maar nu eerst aan Project 0 werken!
11 augustus 2003, 10.29 uur